Eetbare tuinen

Mooi, lekker, gezond, een tuin om op te eten.

Wat is er mooier dan groente, fruit en kruiden uit eigen tuin te kunnen eten?

Een moestuin kost echter veel tijd en ruimte en ziet er de grootste tijd van het jaar niet mooi uit. Wilt u meer uit uw tuin halen kies dan eens voor een eigentijdse en eetbare tuin. Ik maak voor u een beplantingsplan, aangevuld met informatie over de planten en hun gebruik. Denk daarbij aan mooie decoratieve combinaties van meerjarige groente, vaste planten, kruiden, besdragende struiken en niet alledaagse bomen met vruchten. Deze eetbare planten kunt u zoal verwerken in een frisse, smakelijke salade of een heerlijk geurende thee. De planten trekken ook veel vogels en vlinders aan, daardoor valt er in deze tuin altijd iets te zien, te proeven en te beleven.

Niet alleen voor de complete tuin maar ook voor een deel van de tuin, een vaste plantenborder of een daktuin kan ik een ontwerp en beplantingsplan maken. Bij de aanleg kan ik de planten leveren, zodat u de tuin zelf aan kunt planten. Of de hulp van vakbekwame hoveniers inroepen met wie ik vaak samenwerk.

Tijdens ons eerste vrijblijvende kennismakingsgesprek kan ik u uitvoerig informeren over de mogelijkheden van uw eetbare tuin.

Eten wat bij je past